Norges første miljø- og allergivennlige frisørkjede

Floke søker franchisepartnere!

Floke søker franchisetakere! Er du frisør eller frisøreier som vil være med å bidra til en bærekraftig og attraktiv næring? 

Har DU lyst å være med å bidra til en bærekraftig frisørbransje?
Floke søker frisører og frisøreiere med grønne ambisjoner!
Er du en dyktig frisør eller frisøreier, og ønsker å bidra til en mer bærekraftig og attraktiv næring? Floke har i dag 9 salonger, og vi søker nye franchisetakere over hele landet til vårt grønne konsept.
Fokuset på allergifremkallende stoffer øker stadig. Samtidig blir norske kunder stadig mer bevisste på hvilke produkter vi som frisører bruker og konkurransen om kundene blir tøffere og tøffere. 
I Floke driver vi helt uten disse stoffene, og viser slik at det er fullt mulig å drive lønnsomt, trendy og miljøvennlig, med gode frisørfaglige resultater på samme tid. 
Hvem er vi?
I Floke er vårt mål å ta best mulig vare på helsen til kunden, til frisøren og å ta vare på miljøet. 
Vi jobber konsekvent etter den danske modellen "grøn salong" sine prinsipper.
En behandling hos oss skal gi kunden en helhetlig opplevelse av ro og harmoni, med et flott hår som resultat. Vi har 9 salonger i dag, og vokser raskt. Vi samarbeider med Norges fremste leverandører innenfor grønn hårpleie, sammen er vi oppdatert på trender innenfor både produkt, kjemi og hår! Vårt kreative team jobber kontinuerlig med trendbildet og med utvikling av nye metoder og prosesser. 
 
Hvem er du?
Du er en dyktig frisør eller frisøreier som ønsker å investere i egen fremtid, og som ønsker å være del av vårt fellesskap for å bidra til en bærekraftig og attraktiv næring. Du vil få full opplæring innen kjemi og miljøvennlig/grønn hårpleie. 
Vi søker personer som tror på egne evner og som er villig til å yte mer enn gjennomsnittet. Med vårt konsept og tett oppfølging har du mulighet til å gjøre det bra økonomisk. Våre eksisterende franchisetakere kan vise til inspirerende resultater!
Kontakt Irene Stana på telefon 
986 84 615, send pm her eller send mail til irene@floke.no for meir info!